Köszönjük, hogy itt lehettünk! Nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon szívesen részt veszünk még képzéseken! Köszönjük a kedvességet, segítőkészséget, figyelmességet és türelmet Áginak és Gyulának! További jó munkát kívánunk ehhez a nagyszerű tevékenységhez!

Erika és Ella - IKEA-hack workshop-on vettek részt

Köszönöm! Szuper hangulatban rengeteg hasznos információt kaptam! 🙂

Nóra - bútorfestés-tanfolyamon vett részt

Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép és intenzív élménnyel fogok gazdagodni! Nagyon felépített, átgondolt és mérhetetlenül informatív 4 órát töltöttem nálatok! Nagyszerű, hogy több bútor is látható-tapintható a műhelyben! Rengeteg ötlettel és érzéssel távoztam! Őszinte szívvel gratulálok ahhoz is, hogy a tudásotokat és tapasztalataitokat ilyen profi formában adjátok át azoknak, akiket ez érdekel! Köszönöm, hogy egy olyan csodálatos eszközt kaptam a kezembe, amellyel önmagamat is megvalósíthatom!

Ildikó - bútorfestés-tanfolyamon vett részt

Kedves, barátságos hely. Szívesen megtanítják a házi festés minden fortélyát. A festék sajátjuk. Szuper!

Noémi - IKEA-hack workshop-on vett részt

Köszönöm a lehetőséget. Most már bátran nekivághatok a festegetésnek. Nagyon sok hasznos ötletet tanultam, és nagyon jók az anyagok. Bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot.

Ágnes - bútorfestés-tanfolyamon vett részt

Nagyon jól éreztem magam! Kedves, családias hangulatban telt a nap! Sok jó ötletet kaptam! Remélem, sikerül az otthoni festés! Köszönöm!

Kriszti - bútorfestés-tanfolyamon vett részt

Rólunk mondtátok: